Přesto tato inovace nemusí být všelékem. Někteří lidé mačkají pečivo nejen z nevychovanosti, ale také proto, že obchody často míchají pečivo z různých dávek – včerejší rohlíky se tak snadno dostanou mezi dnešní čerstvé. Tento postup speciální vitríny neřeší. Navíc zkušenosti ze zahraničí ukazují, že vitríny mohou mít své mouchy – například se pečivo může hromadit u přední strany nebo naopak úplně vzadu. Měkké druhy pečiva pak často nevydrží a pomačkají se i při používání tohoto systému.Zdá se tedy, že ačkoli je řešení ze zahraničí krok správným směrem, úplné odstranění problému bude vyžadovat další inovace a přizpůsobení specifikům českého trhu.
Kam dál?
- 5 signálů, které znamenají, že se s vámi snaží spojit vaše blízká zesnulá osoba
- Proč Poláci staví 200 tisíc bytů ročně a Češi jen 30 tisíc? Experti navrhují řešení pro dostupnější bydlení
- Jak se za socialismu bydlelo
- Nechali děti spát na mraze. Tato šokující fotka obletěla internet. Proč to učitelky udělaly ?