Přesto tato inovace nemusí být všelékem. Někteří lidé mačkají pečivo nejen z nevychovanosti, ale také proto, že obchody často míchají pečivo z různých dávek – včerejší rohlíky se tak snadno dostanou mezi dnešní čerstvé. Tento postup speciální vitríny neřeší. Navíc zkušenosti ze zahraničí ukazují, že vitríny mohou mít své mouchy – například se pečivo může hromadit u přední strany nebo naopak úplně vzadu. Měkké druhy pečiva pak často nevydrží a pomačkají se i při používání tohoto systému.Zdá se tedy, že ačkoli je řešení ze zahraničí krok správným směrem, úplné odstranění problému bude vyžadovat další inovace a přizpůsobení specifikům českého trhu.
Kam dál?
- Nešťastná událost u Lanžhota: Holčičku (4) napadl policejní pes, během pátrání po uprchlém převaděči migrantů
- Sebekritičtí Chorvaté hodnotí letní sezónu: Pořádně jsme to přepískli!
- Zpověď muže, který manželce doma nepomáhá a neměli byste to dělat ani vy: Má pravdu, přečtěte si proč!
- Hřbitov není místem pro módní přehlídku. Stylista radí, co na sebe, když jdete navštívit zesnulé