Blíží se červencový bouřkový úplněk ve znamení Kozoroha : Blížencům otevře oči, Rakům přinese lásku, Štírům nečekané setkání

23696
Sdílejte

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, připravte se na to, že během tohoto úplňku budou lidé kritičtější a budou více poukazovat na chyby. Nezabývejte se jejich kritikou a nevyvolávejte zbytečné konflikty, raději se soustřeďte na své vlastní cíle.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, nastává ideální čas pro věnování se praktickým věcem, studiu a intelektuální práci, která vyžaduje analýzu a logiku. Nezapomínejte také na péči o své zdraví a dostatečný odpočinek.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Drazí Lvi, bouřkový úplněk vám přinese nový pohled na rodinné vztahy a význam zachování tradic. Bude to vhodná doba pro plánování a postupné směřování k dlouhodobým cílům, které máte před sebou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, úplněk v Kozorohu je ideální pro zbavení se nepotřebných věcí. Připravte se na to, že mnozí lidé se budou zaměřovat na problémy druhých, ale vy se snažte zůstat tolerantní.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články