Andělský horoskop na druhou polovinu ČERVENCE : Objevte své osudové cesty s anděly strážnými

916
Sdílejte

Kozoroh (22. prosinec – 19. leden)

Anděl Cassiel: Cassiel, anděl trpělivosti a introspekce, vás povede k sebereflexi a klidu. Zaměřte se na své vnitřní potřeby, odpočinek a rozjímání. Cassiel vám pomůže najít vnitřní rovnováhu a klid.

Vodnář (20. leden – 18. únor)

Anděl Uriel: Uriel, anděl moudrosti a osvícení, vám přinese nové vhledy. Druhá polovina července je ideální pro hledání odpovědí a osobní růst. Naslouchejte své intuici a buďte otevření novým poznatkům.

Ryby (19. únor – 20. březen)

Anděl Sandalphon: Sandalphon, anděl hudby a modliteb, vás inspiruje k harmonii a tvořivosti. Zaměřte se na své umělecké a duchovní aktivity. Sandalphon vám pomůže vyjádřit své pocity skrze hudbu, umění nebo modlitbu.

Andělský horoskop na druhou polovinu července vám přináší poselství naděje, síly a inspirace. Naslouchejte svým andělům strážným a nechte se vést jejich moudrostí. Andělé mají pro každé znamení jasné výzvy a příležitosti, které mohou přinést pozitivní změny do vašeho života. Věnujte čas sebereflexi, komunikaci s blízkými a osobnímu růstu. Dovolte svým andělům, aby vás vedli k harmonii a naplnění.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články