Andělský horoskop na druhou polovinu ČERVENCE : Objevte své osudové cesty s anděly strážnými

916
Sdílejte

Beran (21. březen – 19. duben)

Anděl Ariel: Ariel, patron přírody a zvířat, vám přináší energii a odhodlání zaměřit se na své cíle. Nebojte se překážek, které vám přijdou do cesty; Ariel vám dodá sílu a kuráž potřebnou k jejich překonání. Doporučuje také strávit více času v přírodě, kde načerpáte novou energii a zlepšíte atmosféru ve svém domově.

Býk (20. duben – 20. květen)

Anděl Chamuel: Chamuel, anděl lásky a míru, vám pomůže najít harmonii ve vztazích. Druhá polovina července je ideální dobou pro upevnění rodinných vazeb a přátelství. Chamuel vás podpoří při překonávání neshod a nalezení společné řeči s vašimi blízkými. Otevřete se také novým příležitostem k lásce a porozumění.

Blíženci (21. květen – 20. červen)

Anděl Zadkiel: Zadkiel, anděl milosti a odpuštění, vám přinese vnitřní klid a sebepoznání. Toto je vhodná doba na reflexi vašeho života a odpuštění sobě i ostatním. Zadkiel vám pomůže zbavit se negativních emocí a otevřít se novým možnostem. Meditace a vnitřní práce vám přinesou nové vhledy a osvěžení.

Rak (21. červen – 22. červenec)

Anděl Gabriel: Gabriel, anděl zjevení a komunikace, vás povede k lepšímu vyjádření vašich myšlenek a emocí. Zaměřte se na komunikaci s blízkými a otevřené projevení skutečných pocitů. Gabriel vám pomůže najít správná slova a posílit vaše vztahy.

Lev (23. červenec – 22. srpen)

Anděl Raziel: Raziel, anděl tajemství a vědění, vám přinese inspiraci a nové poznatky. Vzdělávání a objevování nových zájmů jsou ideální aktivity pro druhou polovinu července. Raziel vám pomůže rozšířit obzory a naleznout nové cesty k dosažení vašich cílů.

Panna (23. srpen – 22. září)

Anděl Metatron: Metatron, anděl duchovního vývoje a transformace, vás povede k osobnímu růstu. Zaměřte se na své vnitřní já a pracujte na duchovní cestě. Metatron vám pomůže najít smysl a účel ve vašem životě, buďte otevření novým zkušenostem a nechte se vést svou intuicí.

Váhy (23. září – 22. říjen)

Anděl Jophiel: Jophiel, anděl krásy a moudrosti, vám pomůže najít harmonii a rovnováhu. Zaměřte se na estetiku a pořádek ve svém životě. Jophiel vám pomůže spatřit krásu v každodenních maličkostech a vytvořit harmonické prostředí kolem vás.

Štír (23. říjen – 21. listopad)

Anděl Azrael: Azrael, anděl transformace a přechodů, vám pomůže přečkat období změn. Můžete čelit důležitým rozhodnutím, ale Azrael vám poskytne sílu a podporu. Buďte otevření novým příležitostem, které mohou přinést pozitivní změny.

Střelec (22. listopad – 21. prosinec)

Anděl Raguel: Raguel, anděl spravedlnosti a harmonie, vám pomůže nalézt rovnováhu. Druhá polovina července je vhodná k řešení konfliktů a nalezení vnitřního klidu. Raguel vás povede k férovému a upřímnému jednání s ostatními.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články