V polském uhelném dole zůstalo po silném otřesu okolo 40 horníků

1596
Sdílejte

Silný otřes v polském uhelném dole Rydułtowy zanechal desítky horníků uvězněných v podzemí.Ve čtvrtek ráno došlo v polském uhelném dole Rydułtowy, který se nachází nedaleko hranic s Českou republikou, k výraznému otřesu. Tento nečekaný a silný otřes způsobil, že v podzemí dolu zůstalo uvězněno přibližně 40 horníků. Podle informací zveřejněných serverem Onet a televizní stanicí TVN24 nemají záchranáři kontakt s přibližně desítkou z těchto horníků, což přidává na naléhavosti celé situace.

Kam dál?

Při narození vážila jen něco kolem 500 gramů a lékaři jí dávali jen pár minut života: Když si ji matka vzala naposledy do náruče, stal se zázrak!

Neuvěřitelně silné přátelství mezi zahradníkem a osamělou labutí nás dojal : Divoké zvíře v něm našlo svého nejlepšího přítele!

V Polsku řeší šokující případ : Do babyboxu rodiče nacpali šestiletou dívku. V den jejích narozenin

Hodovat v restauraci a neplatit? Zákazníci si do restaurace přinesli švába. Dali si ho do jídla. Plán jim vyšel a odešli bez placení

Mladá žena vydělává desítky tisíc prodejem použitých ponožek. Její rekord byl i 181 tisíc korun. Popsala co s nimi zákaznici dělají

Další články