Za nevěru Jan Hrušínský zaplatil polovinou vily. Když bojoval o život, tak se po letech usmířil se svým bratrem Rudolfem

56218
Sdílejte

Zdravotní problémy a usmíření

V roce 2015 Jan Hrušínský čelil vážným zdravotním problémům. Kolaps a selhání několika orgánů vedlo k tomu, že musel být 12 dní v umělém spánku. Přežil komplikovanou operaci, během které měl živé sny. „Ocitl jsem se v sanatoriu a s otevřeným břichem jsem utekl do Dětenic, kde jsem měl natáčení,“ popsal situaci.

Během této těžké doby se Hrušínský usmířil se svým bratrem Rudolfem. „Brácha mě navštívil v nemocnici, povídali jsme si skoro hodinu. Bylo to moc příjemné setkání a vyřešili jsme staré spory,“ řekl Hrušínský.

Šťastný rodinný život

Dnes žije Jan Hrušínský v klidu a spokojenosti obklopený svou rodinou. V rodinné vile v pražských Nuslích bydlí také dcera Kristýna s manželem Matějem Balcarem a jejich syny Vojtěchem a Jakubem. Hrušínský stále vede Divadlo Na Jezerce a občas i hraje v jeho inscenacích.

 

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články