Utajená milenka za zády Divíškové. Jan Kačer (†87) si vzal svůj příběh do hrobu

33649
Sdílejte

Není jasné, jak to Kačer a Divíšková dokázali, ale přes všechny výzvy v podobě atraktivních žen spolu prožili téměř 60 let. „Každý to někdy zkouší někde jinde, ale já ani Honza jsme to neuměli. Možná proto jsme spolu vydrželi, i když jsme také měli krize,“ přiznala Nina těsně před tím, než ji postihl Alzheimer. „Nelze očekávat, že vášnivá láska včetně sexu vydrží celý život. Je dobře, když se ta láska přetvoří v přátelství,“ dodala moudře.Poslední rozloučení s Janem Kačerem proběhne ve středu 5. června od 12 hodin ve Zlaté kapličce. Stejně jako při pohřbu Vlastimila Harapese se historická budova Národního divadla otevře pro veřejnost s předstihem 30 minut. Přijde Marta Vančurová alespoň nyní, když se z prvního pohřbu omluvila ze strachu z kolapsu?

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články