Utajená milenka za zády Divíškové. Jan Kačer (†87) si vzal svůj příběh do hrobu

33648
Sdílejte

„Zakoukali se do sebe,“ vzpomíná jeden z pamětníků z Národního divadla. Kačer byl ovšem již ženatý s herečkou Ninou Divíškovou (†84).Křehká a něžná Marta si uvědomovala, že by neměla podlehnout, ale jejímu charismatickému hereckému partnerovi nešlo odolat. „Kačer byl vždycky mužný typ, ani o to možná vědomě neusiloval, prostě byl a ženy mu padaly k nohám,“ říká pamětník. Nina už měla s Honzou dvě dcery a hodlala ho doma udržet. A tak po třinácti letech přiletěla ke Kačerům třetí vrána a měli další dítě, což vztah s Vančurovou ukončilo.Názory potvrzuje další pamětnice z oboru. „Nina, kterou Honza láskyplně nazýval Divizna, byla moudrá žena. Viděla, jaký je její muž krásný a šarmantní. Když zkoušel v Národním divadle, občas přišla na zkoušku s dcerami a říkala: Jdeme pro tatínka! – s tím jejím typickým francouzským přízvukem,“ vzpomíná jejich bývalá kolegyně.Jan Kačer a Nina Divíšková spolu měli tři dcery – pedagožku Kláru (62), soudkyni Simonu (61) a herečku Adélu (48). Radovali se z osmi vnoučat a dokonce i jednoho pravnoučete.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články