Rudolf Hrušínský ml.: Role Vlastimila Peška mu sedí jako ulitá, neuvěříte, kolik peněz díky Ulici vydělává

9614
Sdílejte

Dvě životní lásky a rodinné potíže

Vlastík Pešek se v seriálu objevuje od roku 2005. Kromě starostí o bytový dům si také vyzkoušel práci školníka na místním gymnáziu. Nevyhnul se ani skandálu kvůli údajné spolupráci s Státní bezpečností (StB).

Velkou starost mu způsobila také vnučka Adriana, která se pustila do různých eskapád, včetně prodeje drog. V té době byl Pešek vdovec. Do jeho života vstoupily dvě ženy. Jednou z nich byla učitelka Miriam, s níž měl krátký vztah. Pravou lásku však našel až v Amálce, s níž se také oženil.

Navzdory obdobím štěstí přicházela i období smutku. Vlastimil Pešek přišel o svou dceru Kláru, s níž měl velmi komplikovaný vztah. Klára zemřela po pádu ze schodů, a Pešek se dlouhá léta trápil, že se nedokázali smířit.

Přijetí nalezeného otce své vnučky, Evžena Šmýda, nebylo pro Peška snadné. Evžen, bývalý alkoholik, našel později v Ulici štěstí po boku zubařky Blanky. Také s Peškovou pomocí se mu podařilo překonat problémy.

Pešek dal druhou šanci i své sestře Marii, se kterou řešil její homosexuální orientaci. I její partnerku nakonec přijal s otevřenou náručí.

V posledních měsících již hlavní dějová linka kolem Peška a jeho rodiny neprobíhá. Přesto je Vlastimil stále k vidění například v hospodě, kde si užívá své oblíbené pivo, nebo při rybaření.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články