Rakušan řekl, že pokud by cítil osobní odpovědnost za střelbu na filozofické fakultě, tak by odstoupil

651
Sdílejte

Během jednání bezpečnostního výboru Sněmovny se projednávala nejen komunikace a analytická práce policie, ale Rakušan zdůraznil další klíčové prvky, jakými jsou pravidelná cvičení na situace s aktivním střelcem, školení pro univerzity, zajištění mapových podkladů pro policii pro rychlejší reakci na místech označených jako měkké cíle, a také vývoj self-broadcastového varovného systému. To vše jsou kroky, které by mohly zvýšit připravenost a bezpečnost v podobných krizových situacích.Kateřina Konečná upozornila na určité pochybnosti, které se objevily během vyšetřování střelby, a kritizovala Rakušana za to, že se staví proti zřízení parlamentní vyšetřovací komise. Podle ní by taková komise mohla přinést větší transparentnost a odpovědi na palčivé otázky. Rakušan však trvá na tom, že zřízení komise v tuto chvíli není potřebné.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články