Problémy v manželství podnikatele Richarda Chlada : Po půl roce od svatby mu Anička vyhrožovala rozvodem

2790
Sdílejte

Volební účast Aničky

Nakonec ale na hádky ani nedošlo. „S Aničkou máme svůj humor, takže to bylo spíše humorné. I když spodní tón byl jasný: nesmím to přehnat, jinak to skončí špatně,“ uvedl Chlad. Anička, která původně zvažovala, zda vůbec jít k volbám, nakonec nejenže volila Filipa Turka, ale také přesvědčovala přátele, aby ho volili také. „V Žižilicích, kde Anička vyrostla, byla vysoká volební účast a hodně lidí tam hlasovalo pro Filipa,“ pochlubil se Richard.

Finanční podpora kampaně

Richard Chlad pracoval na kampani Filipa Turka zcela zdarma a také ji finančně podpořil. „Přispěl jsem dvakrát po padesáti tisících,“ uvedl. Dodal, že mu po všech problémech s neformální podporou z autíčkářských setkání přišlo mnoho kamarádů na pomoc, za což je vděčný. „Opravdu jsem pochopil, kdo jsou skuteční přátelé,“ řekl. Přátelé ho podpořili částkou v řádu desetitisíců korun a pomohli s výrobou billboardů a megaboardů.

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Další články