Lidé se strachují o zdraví Václava Neckáře. Zapomněl texty písní a musel se znovu učit mluvit: Prožil pekloo

748
Sdílejte

Štěstí v neštěstí Ani zranění ho však neodradilo od účasti na křtu knihy Třetí setkání, kam ho doprovodil jeho bratr Jan a herečka Jitka Zelenohorská. „Lékaři říkali, že jsem si ruku zlomil šikovně, čistě, nebyla nutná operace,“ uvedl Václav pro Blesk. „Rentgen ukázal, že zlomenina je těsně pod ramenním kloubem,“ doplnil.Fanoušky potěšil i na začátku dubna, kdy navštívil fotbalové utkání v Teplicích, kde se léčíl v lázních. „Vašek je v Císařských lázních od 2. dubna, bude tu asi tři týdny, možná méně, protože odjíždí na sraz fanoušků,“ prozradil MUDr. Jan Štěrba, primář Lázeňského domu Beethoven. „Před časem si poranil kotník a i to komplikuje jeho pohyblivost. Ale Vašek je bojovník a je pozitivně naladěný,“ dodal.Václav Neckář opravdu prošel mnohým. Mozková mrtvice, kterou prodělal před 22 lety, mu zanechala dlouhodobé následky, včetně afázie a srdeční arytmie. Nicméně jeho poslední veřejné vystoupení na Českém slavíkovi v listopadu ukázalo jeho odhodlání a lásku k hudbě, kterým stále potěší své fanoušky.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články