Jedna z nejhorší Výměn manželek poslední doby spustila na sociálních sítích doslova poprask. Opilé přivítání, málo zubů, litry alkoholu i výhružky násilím

3071
Sdílejte

Diváci na sociálních sítích si nebrali servítky

Jedna z nejhorší Výměn poslední doby spustila na sociálních sítích doslova poprask. „Holčička z dnešního dílu má víc rozumu než oba alkáči dohromady,“ napsala divačka Anna.

„Když se máma zblázní a nabrnkne si hovado… Karolínka je chytrá holčina, ale s touhle matkou to bude mít těžké,“ praví Marie. „Kartáčky na zuby nemáme, protože nemáme zuby. Tak to je síla,“ nechápe Olinka.

„Obě rodiny katastrofa, špína, bordel, vařit neumí, hlavně že je alkoholik,“ říká Pavel. „Párky, chlast, cigarety, absence zubů a financí. Taková klasická česká Výměna manželek. Chudáci děti,“ shrnula Kamila. „Nemá cenu koukat na notorika. Pokud ta ženská sebere odvahu, měla by zmizet,“ má jasno Vlastimil.

Na sociálních sítích vznikl velký poprask. Diváci kritizovali rodiny za jejich chování, špínu a alkoholismus. Někteří litovali dětí, které musely v těchto podmínkách žít, a vyjadřovali obavy o jejich budoucnost.

Kam dál?

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Další články