Jedna z nejhorší Výměn manželek poslední doby spustila na sociálních sítích doslova poprask. Opilé přivítání, málo zubů, litry alkoholu i výhružky násilím

3067
Sdílejte

Ve druhé rodině, která žije v pražské části Horní Měcholupy, vládne domácnosti Dagmar (31), která chodí na příležitostné brigády. Její manžel Josef (31) pracuje v pneuservisu. Spolu mají čtyřletá dvojčata Jožku a Juraje. Dagmar se cítí jako služka, které si manžel neváží, a často se hádají kvůli rozdílným názorům na výchovu dětí.

Marie se po příjezdu do náhradní rodiny okamžitě zděsila, že bude muset pečovat o dvojčata. Byt, ve kterém žijí Dagmar a Josef, připomínal holobyt, a Marie se nelíbilo, že by měla denně vařit. Když tchyně přišla na návštěvu, byla šokovaná, jakou náhradní manželku Josef získal, ale u něj podporu nenašla, protože si svoji tchyni neoblíbil.

Později se Marie svěřila Josefovi, že Lukáš je alkoholik. Josef byl touto informací znepokojen a Marii se rozplakala, když se ptal, zda Lukáš nepije kvůli ní.„Když je doma, tak prostě pije pivo a vodku,“ popíše mu. „Nemám rád chlast, nemám rád feťáky,“ vyjmenuje jí Josef a jde si ubalit cigaretu. Zeptá se jí také, jestli náhodou nepije kvůli ní, což Marii rozpláče.

Marie se pokusila vařit oběd, začala ve dvě odpoledne, ale výsledek byl nepoživatelný. Dokonce ani snídaně se nepovedla, palačinky připálila a byt se naplnil dýmem.

Dagmar byla z nového prostředí zklamaná. Dům byl plný alkoholu a špíny, dokonce i v postelích. Lukáš ji při prvním setkání okamžitě nabídl alkohol. Jejich dvanáctiletá dcera Lukášovi jasně řekla, že je opilý, což potvrdila jeho nabídka různých druhů rumu, když si Dagmar stěžovala na zimu.

Dagmar byla znechucená z Lukášova chování, zvláště když si přivedl domů kamaráda a oba pili a poslouchali hlasitou hudbu. Ani jeho přístup k výchově dcery nebyl ideální, často ji vyhrožoval a nakonec ji i fyzicky napadl.

Kam dál?

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Další články