Honza Musil se rozhodl ukončit spolupráci s TV Barrandov a nepomohla tomu ani změna vlastnictví televize po odchodu Jaromíra Soukupa. Nemám tohle zapotřebí, přiznává

3846
Sdílejte

Musil, který byl oblíbeným moderátorem pořadu Nebezpečné vztahy, nyní k dalšímu natáčení nových dílů tohoto pořadu nepřistoupí. Přestože měl pořad věrné diváky a lákal mnoho lidí k obrazovkám, situace se pro Musila stala neudržitelnou.Pořad fungoval na základě příběhů diváků, které ztvárňovali herci, a byl známý svými emotivními momenty. V poslední době si však diváci stěžovali na opakované reprízy místo nových dílů. TV Barrandov se snažila Musila přemluvit k pokračování spolupráce, ale podle informací od zdroje ze štábu pořadu Nebezpečné vztahy se to nepodařilo.

Musil ztratil víru v nové pořádky pod novým vlastníkem televize. Jeho pocity zklamání zřejmě přispěly k rozhodnutí ukončit natáčení pořadu, což již dříve naznačoval svým vyjádřeními, že tuto práci nedělá za každou cenu. Jisté spory ohledně finančních závazků stanice rovněž zpomalují jednání o nové smlouvě.

TV Barrandov nyní hledá nové tváře a pořady, ale podle slov výkonné ředitelky Andrey Geyer televizní stanice stále usilovala o udržení Musila. Bohužel, jasná dohoda o nové smlouvě nebyla nalezena. Musil několikrát odešel a vrátil se na Barrandov, naposledy se však zdá, že jeho odchod je konečný.Je to tedy hořký konec spolupráce mezi Honzou Musilem a TV Barrandov, který uzavírá kapitolu oblíbeného pořadu Nebezpečné vztahy, jenž měl místo v srdcích mnoha diváků.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články