Herec Karel Heřmánek (76) se potýká se závažnými zdravotními problémy. Divadlo zrušilo derniéru hry, ve které účinkuje

3352
Sdílejte

Ačkoliv se Nikol Heřmánková k situaci nechtěla blíže vyjadřovat, je zřejmé, že zánět trojklanného nervu představuje pro Karla Heřmánka významnou zdravotní komplikaci, která si vyžádala změny v jeho pracovním programu. Lze předpokládat, že se bude muset podrobit odpovídající léčbě a po určitou dobu omezit své herecké aktivity, aby se jeho stav mohl zlepšit.

Fanoušci Karla Heřmánka jistě budou svému oblíbenému herci přát brzké uzdravení a návrat na divadelní prkna i televizní obrazovky. Jeho kolegové z branže mu zase jistě vyjádří podporu a pochopení v této nelehké situaci. Zároveň je třeba ocenit rozhodnutí Divadla Bez zábradlí zrušit derniéru hry Garderobiér s ohledem na hercův zdravotní stav, což svědčí o respektu k němu jako k člověku i umělci.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články