Helena Vondráčková oslavila své 77. narozeniny a současně si připomněla 60 let na české hudební scéně

596
Sdílejte

Jedním z vrcholů večera byly její největší hity jako „Pátá“, „Sladké mámení“, „Vzhůru k výškám“, „Dlouhá noc“, „Lásko má, já stůňu“ a „Ještě světu šanci dej“, které rozezpívaly celou plnou arénu. Publikum bylo nadšené a s Helenu zpívalo každý tón, což připomnělo atmosféru jejího koncertu k 70. narozeninám v roce 2018.Helena přiznala, že mít koncert v den svých narozenin přináší nejen radost, ale také obavy. Vnímala to jako obrovskou výzvu a závazek před svým publikem. I přes počáteční nervozitu předvedla nezapomenutelný výkon, který by jí mohly závidět mnohé mladší kolegyně.Organizace tohoto velkolepého koncertu nebyla jednoduchá. Přípravy začaly již na začátku roku, kdy byla zpěvačka na turné po Slovensku. Nejintenzivnější přípravy probíhaly v posledním měsíci, kdy Helena přiznala, že měla velmi málo volného času. Sama se podílela na dramaturgii a celé produkci koncertu. Aby vše dokázala stihnout, přestěhovala se již od pátku do hotelu poblíž arény. Poslední dny před koncertem byly vyplněny zkouškami a finálními úpravami programu.Během představení se Helena svěřila, že největší obavy měla z toho, jestli její hlasivky vydrží náročné písně, které jsou na programu. Aby minimalizovala rizika, šetřila svůj hlas a pečlivě se připravovala. Na závěr koncertu si mohla s úlevou oddechnout, že všechno proběhlo bez problémů.Koncert zakončily bouřlivé ovace vstoje a Helena přidala ještě tři přídavky. S pódia odcházela viditelně dojatá, ale velmi spokojená. Večer doprovázely výkony dalších umělců jako Olgy Lounové, skupiny J.A.R., mistra světa ve stepu Tomáše Slavíčka, chomutovské taneční skupiny StarDance a slovenské vokální skupiny Fragile.Helena Vondráčková plánuje další velký výroční koncert v únoru příštího roku, který byl původně plánován na 25. června, ale z technických důvodů byl přesunut. Na podzim pak chystá tradiční turné po českých městech, kde její fanoušci budou mít další příležitost užít si její nezapomenutelné vystoupení.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články