Anička Slováčková si vysloužila ocenění HOP, které se uděluje za mimořádnou podporu a pomoc při boji s rakovinou

1148
Sdílejte
Inspirativní hlas pro onkologické pacienty.Anička Slováčková je symbolem nezdolného ducha a obrovské síly. I přes všechny překážky, kterým v posledních letech musela čelit, se stala důležitým hlasem naděje pro ostatní onkologické pacienty. Díky svému veřejnému působení a sdílení osobních příběhů s nemocí si vysloužila ocenění HOP, které se uděluje za mimořádnou podporu a pomoc při boji s rakovinou. Svojí otevřeností a odhodláním poskytuje ostatním pacientům nejen podporu, ale také inspiraci, že i v nejtěžších okamžicích lze najít sílu pokračovat.Příběh plný emocí a odvahy.Při slavnostním předávání ocenění byla Anička přemožena emocemi. Jak uvedl náměstek ministra zdravotnictví Václav Pláteník (34), Anička při převzetí ceny neudržela slzy.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články