AKTUÁLNĚ : Nehoda v Milovicích: Osobní vlak vykolejil při dojezdu k nástupišti

3794
Sdílejte

Omezení provozu a náhradní doprava

Kvůli této nehodě byl provoz na trati Lysá nad Labem – Milovice dočasně přerušen. Podle informací zveřejněných Českými drahami (ČD) by toto omezení mělo trvat až do 20:30. „V úseku Lysá nad Labem – Milovice a zpět je v omezeném rozsahu zavedena kyvadlová náhradní autobusová doprava bez přímé návaznosti na vlaky,“ uvedly České dráhy na svém webu. Cestující se tak museli připravit na změnu v dopravě a počítat s možnými zpožděními.

Druhá nehoda během jednoho týdne

Tato událost přichází jen pár dní po další tra*ické nehodě na českých železnicích. Ve středu pozdě večer se ve stanici Pardubice centrum srazil rychlík s nákladním vlakem. Tato nehoda bohužel měla fatální následky – čtyři cestující zemřeli a dalších 27 lidí bylo zraněno. Tento incident, který výrazně zasáhl jak cestující, tak rodiny obětí, opět poukazuje na důležitost bezpečnosti a opatrnosti na železnicích.

Kam dál?

Odbornice šokovala svým názorem, který rodičům radí, aby své děti před přebalením žádali o svolení : Jmenovala chyby při výchově

AKTUÁLNĚ : Srážka dvou vlaků v Praze. Na místě je velký počet zraněných

Při policejní honičce zemřela mladá žena. Den poté se mužům zákona ozval její otec. Co jim vzkázal?

Z malého Maxíka je už školák. Stal se prvním Čechem, který získal nejdražší lék na světě za 50 milionů! Tento lék mu změnil osud!

Tříletý kocour, byl skoro osm týdnů uvězněný v kanalizaci. Zachránilo ho vytrvalé mňoukání

Další články