Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

996
Sdílejte

Petr Janda ve filmu oceňuje, že dokument nebyl natáčen podle pevného scénáře, což mu umožnilo být během natáčení zcela otevřený a autentický. Janda se v rozhovoru zmínil, že v jednom záběru filmu, kde spí ve svém křesle s novinami v ruce, opravdu usnul, a tento moment byl zachycen zcela spontánně.Zajímavým aspektem filmu je také zacházení s archivními záběry z dob komunismu, které Janda původně ve filmu nechtěl mít. Nakonec však uznal, že tyto záběry pomáhají lépe pochopit dobu a jsou důležitou součástí režisérčiny vize.V rozhovoru Petr Janda také hovoří o svém komplikovaném vztahu s bratrem Slávkem, se kterým přerušil kontakt kvůli finančnímu sporu ohledně restituce rodinného domu v Praze na Vinohradech. I přes trpké zklamání, které bratr Slávek způsobil, Janda naznačuje, že by mu byl ochotný odpustit, pokud by Slávek přišel s omluvou.Uvědomil jsem si hodnoty. Došlo mi, že pro mě jsou největší a nejzásadnější dvě. Hudba a rodina. Jsem strašně rád, že jsem zplodil pět dětí. Syn Petr bohužel zemřel, ale mám kolem sebe čtyři krásné holky, což mě neuvěřitelně naplňuje a baví.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články