Žena se rozhodla pojmenovat svojí dceru velmi neobvyklým jménem a to po části těla. Je to nejhorší jméno na světě, smějí se lidé

2534
Sdílejte

Po dlouhém vybírání se shodli na jméně Narina, které se jim oběma velmi líbilo. S nadšením o zvoleném jménu řekli svým přátelům, od kterých se dočkali překvapivé reakce.

Jedna z Becciných kamarádek se jí snažila jméno rozmluvit a na sociální síti Reddit napsala: „Narina. Pro ty, kteří to nevědí, je to portugalsky ‚nosní dírka‘.“ Tento příspěvek vyvolal bouřlivou diskusi, ve které další uživatelé souhlasili, že se jedná o velmi nevhodné jméno.

Mnozí nechápali, že si Becca s manželem předem nevyhledali význam jména, které pro svou dceru vybrali. „Našel jsem význam slova ‚narina‘ hned na první stránce Googlu,“ poznamenal jeden z komentujících. Další uživatelé se jménu vyloženě posmívali a někteří jej dokonce označili za nejhorší jméno na světě.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články