Zdravotní problémy herečky Terezy Brodské otřásají seriálem ZOO : Je to průšvih, přiznal štáb

3995
Sdílejte
Navzdory komplikacím s natáčením způsobeným nemocí herečky se Robert Urban po svém návratu z neúspěšného projektu „Eliška a Damián“ znovu zabydlel v prostředí ZOO, i když jak sám přiznal, zprvu se cítil trochu nesvůj. Jeho postava se mezitím rozrostla na otce čtyř dětí a navázala již čtvrtý partnerský vztah. Novou přítelkyni Ester ztvárňuje mladá herečka Nelly Řehořová.
Ačkoli hereččina vážná nemoc způsobila produkčnímu týmu seriálu nemalé komplikace, Tereza Brodská naštěstí nad zápalem plic zvítězila a mohla se k natáčení vrátit. Štáb se musel adaptovat na neplánované změny, ale díky profesionalitě všech zúčastněných se podařilo vrátit natáčení do původních kolejí. Fanoušci oblíbeného seriálu tak mohou i nadále sledovat příběhy svých oblíbených postav a těšit se na další dramatické zápletky.
I přes náročné období způsobené nemocí Terezy Brodské štáb populárního seriálu ZOO prokázal schopnost čelit nečekaným výzvám. S přispěním talentu a flexibility hereckého obsazení i produkčního týmu se podařilo překonat všechny překážky a nabídnout divákům další poutavé příběhy z prostředí oblíbené zoologické zahrady. Tereza Brodská opět zazáří v roli charizmatické babičky a spolu se svými hereckými kolegy bude i nadále rozdávat radost a vyvolávat emoce u diváků všech generací.

Kam dál?

Lidé se strachují o zdraví Václava Neckáře. Zapomněl texty písní a musel se znovu učit mluvit: Prožil pekloo

Svatba v Ulici: Snědlo se 10 kilo koláčků, vypilo 110 litrů piva. Někteří diváci vyjádřili svou závist a kritiku

Tchýně Leoše Mareše (48) přiznala, že těžce bojovala s démonem alkoholu! Do práce si nosila placatky

Herečka Anežka Rusevová (37) ze seriálu Ulice se proměnila k nepoznání. Zhubla 20 kilo!

Rakev s ostatky zpěvačky Victorie (†40) už byla vydána do Česka a rodina připravuje poslední rozloučení

Další články