Zdravotní problémy herečky Terezy Brodské otřásají seriálem ZOO : Je to průšvih, přiznal štáb

3995
Sdílejte
„Je mi zle jako snad nikdy,“ přiznala tehdy Brodská. Zotavování bylo pomalé a vyčerpávající.
Bohužel, začátkem letošního roku, právě ve chvíli, kdy se měl do seriálu velkolepě vrátit Urban jako soudce Kříž, zápal plic udeřil znovu a Brodská skončila opět na antibiotikách. Načasování nemohlo být horší. Štáb seriálu čelil nečekaným komplikacím a musel narychlo přepisovat scénář, vytvářet nové scény s jinými herci. „Bylo z toho docela pozdvižení. Je to průšvih,“ popsal situaci jeden ze členů produkčního týmu pro deník Blesk.
Zdravotní potíže oblíbené herečky se odrazily i na jejím divadelním působení. Divadlo Ungelt bylo nuceno zrušit několik repríz představení „Nadechnout se života“, ve kterém Brodská účinkuje. Diváci opakovaně odcházeli zklamaní. „Vážení diváci, velice se omlouváme, ale dnešní představení Nadechnout se života musíme z důvodu přetrvávající nemoci T. Brodské zrušit,“ objevilo se na sociálních sítích divadla.
Tereza Brodská si za svou kariéru vybudovala pevnou pozici v srdcích televizních diváků i divadelního publika. V seriálu ZOO zažila nezapomenutelné chvíle po boku dětských herců Jakuba Bartáka a Adélky Hesové. Její laskavá role babičky, která s dětmi zažívá různá dobrodružství, si získala velkou popularitu. S postupem času se dějové linky dále rozvíjely a Brodská se v seriálu dočkala již čtyř vnoučat.

Kam dál?

Lidé se strachují o zdraví Václava Neckáře. Zapomněl texty písní a musel se znovu učit mluvit: Prožil pekloo

Svatba v Ulici: Snědlo se 10 kilo koláčků, vypilo 110 litrů piva. Někteří diváci vyjádřili svou závist a kritiku

Tchýně Leoše Mareše (48) přiznala, že těžce bojovala s démonem alkoholu! Do práce si nosila placatky

Herečka Anežka Rusevová (37) ze seriálu Ulice se proměnila k nepoznání. Zhubla 20 kilo!

Rakev s ostatky zpěvačky Victorie (†40) už byla vydána do Česka a rodina připravuje poslední rozloučení

Další články