Tvrdá rána pro Pavlu Tomicovou. Je to definitivní. Doufala v návrat do Zoo, o svou šanci už nadobro přišla

14065
Sdílejte

Její náhlý odchod způsobil ve štábu zmatek, bylo nutné narychlo přepisovat scénáře a měnit natáčecí plány.

I sama herečka původně doufala, že se bude moci vrátit alespoň v závěru seriálu, který se nyní dotáčí. Dokonce se objevila jiskřička naděje, když scenáristé dostali za úkol připravit dvě verze scénářů – jednu s Tomicovou a druhou bez ní. Štáb neměl žádné zprávy o jejím zdravotním stavu, ale všichni v čele s diváky doufali v její brzký návrat. Bez její postavy to zkrátka nebylo ono.

Nakonec však vedení televize Prima definitivně rozhodlo, že se s Tomicovou v Zoo nepočítá. I když by herečka stihla natočit alespoň úplný závěr, produkce usoudila, že by to působilo zmatky v návaznosti děje, neboť velká část materiálu byla již natočena bez ní.

Pro Pavlu Tomicovou to jistě není snadné období. V minulém roce se po devatenácti letech manželství rozvedla s hercem Ondřejem Malým, s nímž má dceru Anežku.

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články