Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

3368
Sdílejte

Simonina láska k otci a jejímu manželovi, který jí byl velkou oporou v kariéře i osobním životě, formovali její životní cestu. „Ano, byli dvojka – jak kráska a zvíře. Jenže šťastní, zářící a silně věřící. I jejich prostě zařízený byt na vybraných místech zdobily kříže. Často také chodili do kostela Nejsvětějšího srdce páně na náměstí Jiřího z Poděbrad,“ doplnil zdroj, který herečku i jejího muže dobře znal.Náhlá smrt dcery Janu Postlerovou velmi zasáhla. „Nechci o tom, co se stalo, mluvit. Je mi hrozně zle, nechci o tom mluvit,“ řekla dabérka a hlasová poradkyně.

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Další články