Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

3367
Sdílejte

Poslední rozloučení se zesnulou herečkou a dabérkou Simonou Postlerovou, které se uskuteční 14. května 2024 v Divadle na Vinohradech, odhaluje více než jen detaily ceremoniálu. Toto smutné oznámení nejen určuje čas a místo posledního sbohem, ale také nesmírně citlivě poukazuje na složitý vztah mezi Simonou a její matkou Janou Postlerovou.Podle smutečního oznámení uveřejněného Divadlem Radka Brzobohatého se rozloučení zúčastní Simonina dcera Jana Magdalena s manželem Danem a dcerou Magdalenkou.

Kam dál?

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Michal Štika obvinil exmanželku z nevěry : Po zemi se válely slipy, vídala se se stovkou kluků

Po dlouhém čekání se fanoušci Marka Ztraceného konečně dočkali skvělé zprávy. Ohlásil návrat na koncertní pódia a velkolepé turné

Soukup přivedl TV Barrandov na buben : Požaduje po ní půl miliardy: Vyplatí mu ale jen zlomek

Další články