Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

671
Sdílejte

Nejvzácnějším a nejdražším kouskem v aukci byly platinové hodinky F.P. Journe Vagabondage 1 s červeným ciferníkem v barvě Ferrari. Tyto hodinky z 18karátového bílého zlata s vyobrazením loga Ferrari, Schumacherovy závodní helmy a sedmi symbolů jeho titulů mistra světa byly Michaelovi věnovány jako vánoční dárek v roce 2004 tehdejším šéfem stáje Ferrari Jeanem Todtem. Právě tento model se vydražil za rekordních 1,5 milionu švýcarských franků (v přepočtu asi 1,53 milionu eur).

Aukce vzbudila velký zájem sběratelů z celého světa. Kromě Evropanů, zejména Němců, a Američanů se zúčastnilo i mnoho zájemců z Asie a Blízkého východu. Aukční dům Christie’s očekává, že tzv.

Kam dál?

Někdy jsme hrozně vyčerpaní! Dcera Bruce Willise promluvila o tom, jak o nemocného otce pečují

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Další články