Peklo za zdmi paláce. U vážně nemocné princezny Kate (42) se objevily velmi nepříjemné vedlejší účinky léčby

62568
Sdílejte

Princ William na dotaz ohledně zdraví své manželky stručně odpověděl: „Daří se jí dobře.“ Poslední zprávy však naznačují, že princezna Kate nesnáší náročnou léčbu příliš dobře.

Vedlejší účinky chemoterapie se na ní značně podepisují, zejména vyčerpání a nevolnost. Tyto obtíže se navíc snaží skrývat před svými třemi dětmi – Georgem (10), Charlotte (9) a Louisem (6). Zdroj z okolí královské rodiny prozradil: „Je to čím dál těžší a těžší. Kate a William procházejí peklem za zdmi paláce.“

Právě kvůli nepříjemným vedlejším účinkům léčby se princezna Kate od oznámení své nemoci v březnu neobjevila na veřejnosti. Chemoterapie je velmi náročná a vyčerpávající, často způsobuje únavu, nevolnost, zvracení, ztrátu chuti k jídlu, vypadávání vlasů a celkové oslabení organismu.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články