Lukáš Vaculík, slavný český herec a dívčí idol 80. a 90. let, se v tichosti oženil se svou přítelkyní Lucií Kršákovou

15431
Sdílejte

Pro Lukáše Vaculíka je sňatek s Lucií Kršákovou bezpochyby výhrou. Jeho manželka je nejen krásná a chytrá, ale také velmi schopná a vlivná. Pro herce může být manželství s takovou ženou velkou oporou a pomocí v jeho další kariéře. Oba novomanželé se snažili svatbu utajit, aby ochránili své soukromí před zvědavýma očima veřejnosti a médií. Přesto se informace o jejich sňatku dostala na veřejnost.

Lukáš Vaculík a Lucie Kršáková tvoří nepochybně pár, který v českém showbyznysu vzbudí pozornost. On, slavný a talentovaný herec, a ona, vlivná osobnost z mediálního prostředí. Jejich vztah, ač dosud žili spíše v ústraní, nyní přitahuje zájem médií i veřejnosti.

Fanoušci se jistě těší, až uvidí první společné fotografie novomanželů a možná se v budoucnu dočkáme i rozhovoru, ve kterém Vaculík a Kršáková poodhalí něco více ze svého soukromí a prozradí podrobnosti o své lásce a svatbě, která byla dosud zahalena rouškou tajemství.

Jisté však je, že Lukáš Vaculík po boku své vlivné manželky vykročil do nové etapy svého života a můžeme mu jen popřát, aby jejich manželství bylo šťastné a aby se mu i nadále dařilo v jeho herecké profesi. Třeba se díky podpoře a konexím jeho choti dočkáme nových zajímavých rolí tohoto oblíbeného herce.

Kam dál?

Tchýně Leoše Mareše (48) přiznala, že těžce bojovala s démonem alkoholu! Do práce si nosila placatky

Herečka Anežka Rusevová (37) ze seriálu Ulice se proměnila k nepoznání. Zhubla 20 kilo!

Rakev s ostatky zpěvačky Victorie (†40) už byla vydána do Česka a rodina připravuje poslední rozloučení

Pavel Vítek (61) měl obrovské štěstí v neštěstí ! Rychlá operace srdce! Na koncertě ho zachránil známý lékař

Policie zasáhla do dědického řízení po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) a objevila tajemství, o kterém nevěděla ani jeho manželka Ivana

Další články