Legendární bavič Petr Novotný synův nechutný útok na Aničku Slováčkovou ignoruje. Přitížilo by se mu, myslí si dcera

3048
Sdílejte

Petr Novotný se však již zhruba deset let na veřejnosti neobjevuje, a to od chvíle, kdy v říjnu 2013 prodělal cévní mozkovou příhodu a odešel do důchodu. K celé kauze se však vyjádřila Pavlova sestra Lenka Fialová.

Lenka uvedla, že bratrovy výroky rozhodně nebyly chytré, ale že se před pár dny vrátila ze zahraničí, a proto o celé věci nic neví. Sdělila, že jejich otec Petr Novotný tráví většinu času se svou manželkou na chatě, stará se o své podlomené zdraví a o podobné veřejné kauzy se raději nezajímá. „Otec podle mě tyto věci vůbec nesleduje. Bratr občas pošle takovéhle svoje názory, my tím otce ale nezatěžujeme a on se po takových informacích nepídí, protože by mu to akorát přitížilo,“ vysvětlila Fialová. „Jeho Felix a tyhle věci nezajímají. Je v důchodu a čte si svoji knihovnu, na kterou před tím neměl čas. On je už z vašeho světa venku,“ vysvětlila Novotného dcera, že legendární bavič už nechal svět showbyznysu definitivně za sebou.

Kam dál?

Tchýně Leoše Mareše (48) přiznala, že těžce bojovala s démonem alkoholu! Do práce si nosila placatky

Herečka Anežka Rusevová (37) ze seriálu Ulice se proměnila k nepoznání. Zhubla 20 kilo!

Rakev s ostatky zpěvačky Victorie (†40) už byla vydána do Česka a rodina připravuje poslední rozloučení

Pavel Vítek (61) měl obrovské štěstí v neštěstí ! Rychlá operace srdce! Na koncertě ho zachránil známý lékař

Policie zasáhla do dědického řízení po zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) a objevila tajemství, o kterém nevěděla ani jeho manželka Ivana

Další články