Kdo je Pastrňákova půvabná snoubenka Rebecca? Sbalil ji na své narozeninové párty

40458
Sdílejte

V lednu 2021 pár oznámil šťastnou novinu – Rebecca byla těhotná. 17. června se jim narodil chlapeček Viggo Rohl. Bohužel, osud byl krutý a Viggo po pouhých šesti dnech zemřel. Byla to zdrcující rána pro oba rodiče. Společnými silami však dokázali tuto tra*édii překonat.

O rok a půl později se Pastrňák dozvěděl, že Rebecca je opět těhotná. Neváhal a požádal ji o ruku. V červnu 2023 přivítali na svět zdravou holčičku Freyu Ivy. David byl přešťastný a neskrýval pýchu nad svými dvěma nádhernými dívkami.

Od té doby zažila Rebecca několik dalších úžasných momentů. Kromě radosti z rychle rostoucí dcerky si v dubnu užila svou rozlučku se svobodou, což naznačuje, že svatba je na spadnutí. Navíc mohla v květnu z tribuny O2 areny fandit Davidovi, který svým gólem zařídil české reprezentaci po 14 letech zlaté medaile z mistrovství světa.Do Čech sice po nečekaných komplikacích dorazila mnohem později než David, a navíc to musela vzít přes Švédsko, nakonec ale to podstatné stihla. A společnost jí v ochozech samozřejmě dělala i ani ne roční dcerka vybavená obřími sluchátky, aby ve skandující hale, v níž to chvílemi vypadalo, že samým duněním spadne střecha, mohla být.

Život Davida Pastrňáka a Rebeccy Rohlsson je jako na houpačce – od prvního osudového setkání, přes stěhování do zámoří, nečekanou tra*édii ztráty syna až po zasnoubení, narození zdravé dcery a hokejové úspěchy. Nyní je před nimi dlouho očekávaná svatba a bezpochyby mnoho dalších společných radostí i starostí, které život přináší.Nyní si Rebecca nejspíš bude moci od snoubence na pár dní „odpočinout“, protože Pastrňáka s reprezentací čeká kromě bujarých oslav, které určitě potrvají aspoň týden, také audience u premiéra a následně prezidenta.

Kam dál?

Tahle jízda není vaše, pane! Jaromír Jágr byl s přítelkyní vyhozen z taxi a musel čekat na další vůz

Předseda slovenské vlády Robert Fico bude mít po květnovém atentátu trvalé následky

Sestra zesnulé Victorie (†40) zveřejnila dojemnou vzpomínku na sociálních sítích. Řekla, co bude s dětmi…

Předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová odtajnila, co znamená její tetování. Na paži má nápisy v arabštině

Uplynulo15 let od smrti Michaela Jacksona. Spolu se smutným výročím vyšlo najevo tajemství

Další články