Jiří Krampol je upoutaný na lůžku. Nečekané komplikace

3584
Sdílejte

Herec by se nyní rád přestěhoval do sociálního zařízení s pečovatelskou službou, které se nachází nedaleko Nemocnice Na Františku. Tam by měl zajištěnou potřebnou péči, ale zároveň by nebyl tolik izolován od společnosti. Přesun do tohoto zařízení však vyžaduje schválení mnoha institucí a je s ním spojeno značné množství administrativy, jak potvrdila i hercova bývalá manželka Hana Krampolová.„Jsem exhiba, potřebuju publikum,“ nechal se slyšet. „Čekám, až se vyřídí papíry, jde to bohužel pomalu. Ale jinak je mi dobře,“ doplnil ještě Krampol.

Jiří Krampol tak nyní trpělivě čeká, až bude moci opustit nemocniční prostředí a nastěhovat se do pečovatelského domova. I přes vážné zdravotní komplikace se snaží udržovat pozitivní přístup a těší se na chvíle, kdy bude moci být opět mezi lidmi.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články