Jan Saudek slaví 89. narozeniny. Uznávaný fotograf zplodil až dvacet dětí, dopustil se i incestu s vlastní dcerou

4558
Sdílejte

Já jsem je miloval a oni mě zradili, ale nepřeju jim nic zlého. Mám dojem, že pro každé dítě je otec, i když ho třeba vidí jen pět minut denně, pořád důležitý,“ přiznal v rozhovoru.

Díky tomu, že si nasekal děti s vícero ženami, dostal se do svízelné finanční situace a musí platit vysoké alimenty. Z tohoto důvodu si dle svých slov nemůže dovolit odejít do důchodu. „Mám alimenty a platím jak mourovatej. Tak potřebuji vydělávat. Já se těším, až budu opravdu starý a už nebudu muset vydělávat a budu žít z penze. Ale penze je jenom 20 000, což mi vydrží tak jeden den,“ svěřil se.

Dítě dokonce čekal i se svou vlastní dcerou Karolínou, která šla nakonec na potrat. „Čekali jsme spolu dokonce dítě! Dcera šla na potrat. Přítel lékař mi řekl, že dítě by bylo úplně v pořádku. Já jsem Karolínu velice miloval. Ona mě ne. Když ženská miluje, tak to dítě chce za každou cenu udržet,“ prohlásil kdysi v jednom z dalších rozhovorů. S Karolínou byli ve vztahu téměř čtyři roky. Ta následně skončila na psychiatrii a spadla do drog.

Jeho současná žena Pavlína, s níž má syna Matěje a dcery Annu Marii a Josefínu, by si dokonce moc přála další dítě, a to i přes obrovský věkový rozdíl čítající 45 let, jenž je dělí. O tom však nechce Saudek ani slyšet. „Máme spolu tři děti a ona chce další. Bylo by ale neštěstí, kdyby to dítě nebylo v pořádku. Po té osmdesátce už se nemá moc rozplozovat,“ přiznává.

Asi nejpropíranější byl jeho vztah se Sárou Saudkovou, která si následně pořídila čtyři děti se Saudkovým synem Samuelem.

S manželkou Pavlínou a dcerou

Kam dál?

Vláda se rozhodla poskytnout finanční pomoc domácnostem, které byly zasaženy povodněmi, a to ve výši 40 tisíc korun na každou postiženou domácnost

Prezidentský pár se stal terčem kritiky kvůli své plánované cestě do USA : Výčitky kvůli povodním, lidé závidí fotku sochy Svobody i chléb se solí

Agáta se bojí o život! Lituje, že potkala Soukupa. Mít s ním, dítě byla chyba řekla…

Zemřela slavná herečka Maggie Smithová, profesorka McGonagallová z Harryho Pottera

O Dominice Gottové (51) nebylo dlouhou dobu ani vidu, ani slechu. Je psychicky na dně a bez peněz

Další články