Jakub Štáfek neoslavil své 34. narozeniny. Dcera mu popřála, po manželce nic nechtěl. „Je to pro mě den jako každý jiný. Mám to tak zhruba poslední čtyři roky,“

3565
Sdílejte

I přesto, že Jakubovi jeho vlastní narozeniny už nic neříkají, velmi ho potěšila gratulace od jeho starší dcery Olívie. Hned ráno, co se probudil, za ním tříletá Olívie přišla a popřála mu vše nejlepší. „Přišla a přála mi hned ráno. Zajímalo ji, kolik mi je, a pak se hned začala zajímat, kdy bude mít narozeniny ona,“ popsal Jakub s úsměvem roztomilou konverzaci se svou prvorozenou dcerou.

Olívie se narodila v roce 2021 a její maminkou je Jakubova manželka Dominika, se kterou má herec ještě druhou dceru Jasmínu. Ta přišla na svět teprve nedávno, v roce 2023, a je tedy ještě miminko, které neumí mluvit. Proto se tatínkovi nemohla osobně se svým přáním připojit.

Otázkou zůstává, zda nějaké překvapení pro Jakuba nechystá jeho manželka Dominika. Podle herce to ale nebude mít jednoduché. V rozhovoru totiž prozradil, že o žádnou oslavu ani dárek nestojí. „Řekl jsem jí, že o nic nestojím. Čímž jsem myslel jak oslavu, tak i nějaký materiální dárek. Jestli něco přece jen udělá, to je otázka. Ono ale koneckonců se dvěma dětmi slavit nijak zvlášť ani nejde,“ vysvětlil Jakub Štáfek.

I když jsou pro Jakuba Štáfka narozeniny v posledních letech spíše rutinní záležitostí, neznamená to, že by na ně úplně zanevřel. Obrovskou radost mu udělala gratulace od dcery Olívie a je vidět, že si rodinných okamžiků nesmírně váží.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články