Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

1003
Sdílejte

Ve čtvrtek v jedenáct hodin dopoledne zasedne slovenská bezpečnostní rada a tamní vláda. Podle slovenského kompetenčního zákona musí sám premiér určit, který místopředseda vlády ho zastoupí v jeho povinnostech. V zákoně však není specifikováno, jak postupovat, pokud toho premiér není schopen.

Policie v noci přivedla Juraje Cintulu k jeho autu kvůli podezření, že by ve vozidle mohla být výbušnina, což se nepotvrdilo.

Juraj Cintula je od roku 2015 členem Spolku slovenských spisovatelů. Vedení spolku oznámilo, že pokud se oficiálně potvrdí jeho vina, členství mu bude okamžitě zrušeno.

Poradce Roberta Fica Eduard Chmelár na Facebooku napsal, že premiér něco jako atentát očekával. Podle Chmelára by se měla společnost v těchto kritických chvílích semknout okolo vedení státu, vědoma si toho, že teď jsou ohroženi všichni. „Všichni jsme terče,“ napsal, dodávajíc, že dnes viděl plakat i lidi, kteří nikdy neměli Roberta Fica rádi.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články