Felix Slováček má o Dádu strach : Už jí nikdo nepomůže, k životu potřebuje jenom víno

1610
Sdílejte

Když za ní přišel do šatny, neměla žádný zjevný důvod k pití, ale incident skončil tím, že hlavní sponzor akce dal výpověď.

Podle Slováčka se Dádina závislost postupně zhoršuje a on se cítí bezmocný, protože Dáda odmítá vyhledat odbornou pomoc. Ačkoliv spolu nedávno vystupovali na veřejnosti a Dáda vypadala spokojeně, Slováček připouští, že to bylo spíše přání otcem myšlenky a ve skutečnosti se věci zatím příliš nezlepšily. Dáda prý tvrdí, že nepije, ale Slováček nachází doma prázdné lahve, které ona odmítá vzít na vědomí.

Slováček se obává, že se Dáda už nikdy nevrátí ke své pěvecké kariéře a že její láska k alkoholu přerostla i city, které k němu dříve chovala. Popisuje pocity zoufalství a bezmoci, které zažívá, když vidí, jak závislost ovládá jeho ženu. Dáda podle něj nedá ani na vlastní děti, které vědí, že s ní nic nepohne.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články