Postup:
1. Vejce s cukrem ušleháme do pěny, přidáme smetanu, vanilkový cukr a nakonec mouku spolu s práškem do pečiva.
2. Vymícháme jednotné hladké těsto. Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme moukou.
3. Do formy navrstvíme ½ těsta a do zbylého vmícháme kakao. Tmavé těsto navrstvíme na světlé a vyložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů 35 minut.
Kam dál?
- Proč by se cuketa neměla smažit, ale péct: TADY je recept – kdo nezkusí, může litovat !
- Vídeňský koláč, který se nepeče: Toto je jeden fantasticky chutný dezert ke kávičce, vydrží vám i celý týden !
- ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!
- Jednoduché a rychlé cukroví, které budou děti zbožňovat !