Famózní šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

1929
Sdílejte

5.Do středně velkého podlouhlého hlubšího plechu nebo pekáče postupně ukládejte těsně vedle sebe vrstvu kakaových sušenek, které jste krátce namočili do vychladlé kávy.

6. Každou z nich natřete krémem a rovnoměrně uhlaďte. Pokračujte ve třech vrstvách a na závěr naneste krém. Odložte na chladné místo, aby dobře ztuhlo. Pokapejte čokoládovou polevou a nakrájejte na kostičky.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články