Famózní šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

1807
Sdílejte

5.Do středně velkého podlouhlého hlubšího plechu nebo pekáče postupně ukládejte těsně vedle sebe vrstvu kakaových sušenek, které jste krátce namočili do vychladlé kávy.

6. Každou z nich natřete krémem a rovnoměrně uhlaďte. Pokračujte ve třech vrstvách a na závěr naneste krém. Odložte na chladné místo, aby dobře ztuhlo. Pokapejte čokoládovou polevou a nakrájejte na kostičky.

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články