Famózní šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

1882
Sdílejte
Postup:
  1. Šlehejte smetanu se zahušťovadlem do tuha.
  2. Tvaroh vyšleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a lehce přidáme do šlehačky.
  3. Želatinu vložte do pomerančové šťávy, aby nabobtnala podle pokynů na obalu.
  4. Mírně ho zahřejte (nesmí se vařit), poté do něj ihned vmíchejte 3 polévkové lžíce tvarohově-šlehačkové a poté vmícháme zbytek.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články