Famózní šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

1759
Sdílejte
Postup:
  1. Šlehejte smetanu se zahušťovadlem do tuha.
  2. Tvaroh vyšleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a lehce přidáme do šlehačky.
  3. Želatinu vložte do pomerančové šťávy, aby nabobtnala podle pokynů na obalu.
  4. Mírně ho zahřejte (nesmí se vařit), poté do něj ihned vmíchejte 3 polévkové lžíce tvarohově-šlehačkové a poté vmícháme zbytek.

Kam dál?

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Další články