Famózní šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

1807
Sdílejte
Postup:
  1. Šlehejte smetanu se zahušťovadlem do tuha.
  2. Tvaroh vyšleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a lehce přidáme do šlehačky.
  3. Želatinu vložte do pomerančové šťávy, aby nabobtnala podle pokynů na obalu.
  4. Mírně ho zahřejte (nesmí se vařit), poté do něj ihned vmíchejte 3 polévkové lžíce tvarohově-šlehačkové a poté vmícháme zbytek.

Kam dál?

Kávové pokušení s mascarpone: Kuličky, které zmizí ze stolu rychlostí blesku!

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Další články