Famózní šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

1494
Sdílejte
Postup:
  1. Šlehejte smetanu se zahušťovadlem do tuha.
  2. Tvaroh vyšleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a lehce přidáme do šlehačky.
  3. Želatinu vložte do pomerančové šťávy, aby nabobtnala podle pokynů na obalu.
  4. Mírně ho zahřejte (nesmí se vařit), poté do něj ihned vmíchejte 3 polévkové lžíce tvarohově-šlehačkové a poté vmícháme zbytek.

Kam dál?

Rychlé a jednoduché krémeše z listového těsta! Každý chce tento recept

Lepší než pizza! Stačí nastrouhat brambory, přidat ingredience a dát péct – jednoduché, levné a chutné!

Hrnkový OŘECHOVÝ KOLÁČ! Neodolatelně dobrý, ideální pochoutka pro dlouhé podzimní večery…

AMERICKÉ PALAČINKY hotové za 10 minut! Vynikající snídaně, děti je milují

7 denní chlebíček – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

Další články