Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

1265
Sdílejte

Ewa Farna, oblíbená zpěvačka, nedávno prošla velmi náročným obdobím, které vyvrcholilo jejím kolapsem před důležitým vystoupením na Pražském Majálesu. Tento incident byl způsoben vážnou otravou jídlem a přetíženým pracovním programem, což si vyžádalo její hospitalizaci a léčbu kapačkami.Ve čtvrtek večer Ewa odcestovala do Varšavy, kde měla nabitý program natáčení koncertu a nové televizní show. Navzdory náročnému dnu, který trávila před kamerami, její povinnosti nekončily. Druhý den ráno musela pokračovat do Bydgoszcze, kde bylo naplánováno další vystoupení s orchestrem Pawbeats. Zde se bohužel setkala s nečekanými zdravotními problémy – nepříjemná otrava jídlem, která vyžadovala okamžitý zásah zdravotnického personálu a nasazení kapaček pro stabilizaci jejího stavu.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články