Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

1415
Sdílejte
Postup:
  1. Sušenky rozdrtíme pomocí kuchyňského robota a rozpusťte máslo. K rozdrceným sušenkám přidejte máslo a dobře promíchejte (směs by neměla být příliš hustá, ale ani příliš drobivá).
  2. Dno a boky formy naplňte rozdrcenými sušenkami a vložte ji na 20 minut do mrazničky.
  3. Změklou zmrzlinu lžící vložte do ztuhlého sušenkovéhového základu a povrch uhlaďte. “Zmrzlinový koláč” vložte na 2-4 hodiny do mrazničky, dokud zmrzlina neztuhne.
  4. Z kondenzovaného mléka, čokolády a ost. surovin připravíme polevu. Polevu vylijte na celou plochu zmrzliny a dobře ji rozetřete.

Kam dál?

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Ořechová hnízda plněná čokoládou! Fantastická sváteční cukrovinka

Tvarohový dezert se smetanovým krémem : Rychlá a jednoduchá příprava

Domácí vánoční perník, po kterém se jen tak zapráší. Dělám ho každým rokem a nikdy mě ještě nezklamal !

MAKOVÝ ZÁKUSEK s citronem. Zamiluje si ho opravdu každý

Další články