Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

1443
Sdílejte
Postup:
  1. Sušenky rozdrtíme pomocí kuchyňského robota a rozpusťte máslo. K rozdrceným sušenkám přidejte máslo a dobře promíchejte (směs by neměla být příliš hustá, ale ani příliš drobivá).
  2. Dno a boky formy naplňte rozdrcenými sušenkami a vložte ji na 20 minut do mrazničky.
  3. Změklou zmrzlinu lžící vložte do ztuhlého sušenkovéhového základu a povrch uhlaďte. “Zmrzlinový koláč” vložte na 2-4 hodiny do mrazničky, dokud zmrzlina neztuhne.
  4. Z kondenzovaného mléka, čokolády a ost. surovin připravíme polevu. Polevu vylijte na celou plochu zmrzliny a dobře ji rozetřete.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články