Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

1679
Sdílejte
Postup:
  1. Sušenky rozdrtíme pomocí kuchyňského robota a rozpusťte máslo. K rozdrceným sušenkám přidejte máslo a dobře promíchejte (směs by neměla být příliš hustá, ale ani příliš drobivá).
  2. Dno a boky formy naplňte rozdrcenými sušenkami a vložte ji na 20 minut do mrazničky.
  3. Změklou zmrzlinu lžící vložte do ztuhlého sušenkovéhového základu a povrch uhlaďte. “Zmrzlinový koláč” vložte na 2-4 hodiny do mrazničky, dokud zmrzlina neztuhne.
  4. Z kondenzovaného mléka, čokolády a ost. surovin připravíme polevu. Polevu vylijte na celou plochu zmrzliny a dobře ji rozetřete.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články