Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

1717
Sdílejte
Postup:
  1. Sušenky rozdrtíme pomocí kuchyňského robota a rozpusťte máslo. K rozdrceným sušenkám přidejte máslo a dobře promíchejte (směs by neměla být příliš hustá, ale ani příliš drobivá).
  2. Dno a boky formy naplňte rozdrcenými sušenkami a vložte ji na 20 minut do mrazničky.
  3. Změklou zmrzlinu lžící vložte do ztuhlého sušenkovéhového základu a povrch uhlaďte. “Zmrzlinový koláč” vložte na 2-4 hodiny do mrazničky, dokud zmrzlina neztuhne.
  4. Z kondenzovaného mléka, čokolády a ost. surovin připravíme polevu. Polevu vylijte na celou plochu zmrzliny a dobře ji rozetřete.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články