Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

5884
Sdílejte

„Situace v rodině a veřejný tlak, to všechno ovlivnilo mé dětství. Vzpomínky mám různé, ne všechny jsou dobré. Bylo to těžké,“ sdílí Artur ve výpovědi pro dokument. Jeho slova odhalují bolest a komplikované vztahy v rodině, které byly často předmětem veřejného zájmu.Kromě osobních vzpomínek poskytuje dokument i záběry z běžného života Ivety Bartošové, které byly až do nynějška nezveřejněné. Tyto momenty z domova ukazují Ivettu v běžných životních situacích, například při vaření s rodinou, což přidává další dimenzi k celkovému obrazu jejího života.Dokument „Málo mě znáš“ tak přináší unikátní pohled na život a osudy jedné z nejznámějších českých zpěvaček a jejího dopadu na blízké osoby, zejména na jejího syna Artura, který se s jejím odkazem vyrovnává velmi otevřeně a upřímně.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články