Nechtěla nás k němu pustit, zuří nejbližší přátelé Josefa Laufera. Zlobí se na jeho dceru Ester

4419
Sdílejte

Jan Kuželka, herec a dlouholetý přítel Laufera, který s ním spolupracoval v divadle, poskytl jiný pohled na situaci. Potkal Laufera den před operací a byli spolu v dobré náladě. Kuželka uvedl, že omezení návštěv nevyplývalo jen z rozhodnutí dcery, ale bylo to i na doporučení lékařů, kteří se obávali možné infekce. Přesto se divadelní kolektiv snažil udržet informovanost o Lauferově stavu, což bylo obtížné vzhledem k nedostatku informací.Konec Lauferova života je příkladem složitých etických a rodinných dilemat, které mohou doprovázet zdravotní péči o vážně nemocné. Zatímco jeho přátelé a veřejnost cítili frustraci a ztrátu, rodinní příslušníci čelili kritice za rozhodnutí, která byla možná motivována snahou chránit Laufera. Jeho příběh zůstává v paměti mnohých jako smutná kapitola v dějinách českého umění.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články