Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

1107
Sdílejte

Dokončení:

    • Připravený kremeš nechte v chladničce odpočinout alespoň 3 hodiny, ideálně přes noc.
    • Před podáváním posypte povrch cukrem moučkou pro klasický vzhled.

Tento recept poskytuje rychlou a efektivní alternativu k tradičnímu kremeši s použitím dostupných ingrediencí a jednodušších technik, což je ideální pro domácí pečení bez nutnosti složitého vybavení. Jde o skvělou volbu pro neformální oslavy nebo jako rychlý dezert pro návštěvy.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články