Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

15359
Sdílejte

Dokončení:

    • Připravený kremeš nechte v chladničce odpočinout alespoň 3 hodiny, ideálně přes noc.
    • Před podáváním posypte povrch cukrem moučkou pro klasický vzhled.

Tento recept poskytuje rychlou a efektivní alternativu k tradičnímu kremeši s použitím dostupných ingrediencí a jednodušších technik, což je ideální pro domácí pečení bez nutnosti složitého vybavení. Jde o skvělou volbu pro neformální oslavy nebo jako rychlý dezert pro návštěvy.

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články