Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

15743
Sdílejte

Dokončení:

    • Připravený kremeš nechte v chladničce odpočinout alespoň 3 hodiny, ideálně přes noc.
    • Před podáváním posypte povrch cukrem moučkou pro klasický vzhled.

Tento recept poskytuje rychlou a efektivní alternativu k tradičnímu kremeši s použitím dostupných ingrediencí a jednodušších technik, což je ideální pro domácí pečení bez nutnosti složitého vybavení. Jde o skvělou volbu pro neformální oslavy nebo jako rychlý dezert pro návštěvy.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články