Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

16766
Sdílejte

Dokončení:

    • Připravený kremeš nechte v chladničce odpočinout alespoň 3 hodiny, ideálně přes noc.
    • Před podáváním posypte povrch cukrem moučkou pro klasický vzhled.

Tento recept poskytuje rychlou a efektivní alternativu k tradičnímu kremeši s použitím dostupných ingrediencí a jednodušších technik, což je ideální pro domácí pečení bez nutnosti složitého vybavení. Jde o skvělou volbu pro neformální oslavy nebo jako rychlý dezert pro návštěvy.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články