Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

1837
Sdílejte

Tra*édie Aleny Krejčíkové je bolestným připomenutím rizik, která s sebou přináší motoristický sport. Připomíná to smrtelné nehody v minulosti, jako byl úmrtí Jana Jinderleho juniora v roce 2013 na Rallye Příbram a Miloše Vágnera v roce 2014 na Rallye Krkonoše. Tyto události zdůrazňují potřebu neustálého zlepšování bezpečnostních opatření a podpory, kterou je potřeba závodníkům a jejich rodinám poskytovat.

Pro ty, kteří chtějí rodinu Krejčíkových podpořit, je stále možné přispět na sbírku prostřednictvím platformy Znesnáze. Celá rallye komunita doufá, že tato tra*édie přispěje k lepší ochraně a podpoře závodníků i jejich blízkých do budoucna.

Kam dál?

Populární herečka Jana Boušková má za sebou náročnou operaci. Zotavila se skvěle a zase pracuje, řekl Vydra

Na rozdíl od Petra Fialy přiložil ruku k dílu i prezident. Petr Pavel pomáhá po povodních a lidé šílí

Moderátor Karel Voříšek a jeho partner Vladimír Řepka jsou spolu již 20 let ! Nyní prozradili, jak se seznámili! Šlo o život!

Herec Václav Vydra (68) je v šoku z výše svého důchodu. Klidné stáří nečeká ani herečku Veroniku Žilkovou (62). Žijeme v Čechách

Zpěvák Richard Müller se tajně oženil. Vzal si matku svého dvanáctiletého syna

Další články