Napjatá Výměna manželek: Diváci šílí z pedantky Nikoly. Pohodovou Petru naopak chválí

1012
Sdílejte

Je jí 33 let a momentálně je v domácnosti, zatímco její partner pracuje v Liberci ve fabrice. Nikola je známá svou posedlostí úklidem – prakticky nedělá nic jiného, než uklízí byt. Každé ráno důkladně vyluxuje postel i celý byt, vytře podlahy a utře prach. Poté se věnuje hledání sebemenší špíny v bytě, což je náplní jejího každého dne.Naproti tomu Petra žije se svým partnerem Michalem a dětmi Jakubem a Petrou (z předchozího vztahu) v bytě 2+kk v irském hlavním městě Dublinu. Petře je 38 let a pracuje jako instruktorka autoškoly, zatímco Michalovi je 44 let a pracuje jako řidič z povolání. Petra je popisována jako bezkonfliktní a s náhradním tatínkem vychází skvěle po celou dobu Výměny, až do samotného konce.Dramatický moment přichází během závěrečné konfrontace mezi partnery, kdy Nikolu rozčílí její vlastní posedlost úklidem. Náhradní manžel Michal ji označí za „magora na úklid“, což Nikola, popisována jako křehká maminka z Libereckého kraje, nemůže vystát.Diváci se k celé situaci vyjadřují prostřednictvím sociálních sítí. Michala a Petru většinou chválí za jejich pohodový přístup k životu, harmonický vztah a respekt k sobě navzájem. Jejich děti jsou popisovány jako „úplní pohodáři“.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články