Malá obtěžující hovada, jsem pro zákaz děcek ve společnosti ! čílí se starosta Novotný

581
Sdílejte

Naposledy se tak stalo při zápase s Alešem Becherem, který mu zařídil facku. Předtím to bylo s Ivem Osovským.I přes jeho dočasný ústup starosta naznačuje, že ho uvidíme v kleci, a všichni valíme oči… možná stejně jako posledně, když veřejně řekl něco o dětech. Kontroverzní politik měl popíjet svou oblíbenou ranní kávu, ale jeho idylku přerušilo neznámé dítě. „Prostě nenávidím rodiče, myslím si, že jsou to nesoudná parta, která o svých dětech nic neví. Jediné, co je horší než rodiče, jsou děti. Naprosto miluji butikové hotely. Vítám ty, které nedovolí malým dětem Cafe, Moc se mi to líbí…“ navrhl.„Prostě obtěžující malej zm*d nějaký ezomatky, co si neumí dítě vychovat… nesnáším to! Opruzuje mě malej Mauglí. Nenávidím to! Já si myslím, že tady ty děti by měly být úplně mimo společnost postaveny. To nejsou malé osobnosti, to jsou malí zm*di,“ čílil se.„Já mám dvě vychované malé holčičky, které pozdraví dobrý den, na shledanou. A toto (co navštívilo kavárnu), nejsou žádné malé osobnosti, to jsou malí zm*di,“ zopakoval znovu.

Další kontroverze do už tak velké veřejné neoblíbenosti byla zaseta a starosta nepochybně počítá s tím, že až jednou skutečně nadejde doba nějakého jeho zápasu, o kterém se stále zmiňuje, tak z toho bude těžit. Je nutno však dodat, že má za svými zády „Psychopata“ Aleše Bejra, pro kterého odmítnutí formou slova NE není odpověď a je dost možné, že mu ještě bude ťukat na dveře řeporyjské kanceláře.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články