Jaká je vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

1552
Sdílejte

Panny vynikají pečlivostí a smyslem pro pořádek a organizaci, i když někdy bývají na sebe příliš přísní. Jsou to ti, za kterými všichni jdou s neřešitelnými problémy, protože Panny si vždy vědí rady. Jejich duchovním zvířetem je vynalézavá a tichá veverka.

Váhy mají neobyčejnou schopnost empatie a dokáží skvěle pochopit a utěšit druhé, aniž by je zpovídaly. Díky své okouzlující povaze bývají přirovnávány k elegantním labutím.

Štíři dělají vše naplno a s vášní. Vedle nich i ten nejobyčejnější den získá punc výjimečnosti. Stávají se inspirací pro ty, kterým chybí jiskra. Štíři skutečně žijí, ne jen přežívají. Jejich symbolem je tajemný, nebezpečný a fascinující had.

Pro Střelce je příznačná bezprostřednost a spontánnost. Když na to přijde, jsou schopni se na počkání sbalit a vyrazit za dobrodružstvím. Jsou nestálí, za to ale obdivuhodně spontánní a zvídaví jako jejich duchovní zvíře opice.

Kozorozi jsou mimořádně cílevědomí. Díky své vytrvalosti a odhodlání obětovat svému cíli cokoliv mohou doslova dobýt svět, i když si tím často vyslouží výtky, že život není jen o práci. Mají své pravidelné rutiny a řídí se přísnými pravidly jako vlci, jejich symbolická zvířata.

Vodnáři mají silný smysl pro humanitu a chtěli by spasit celý svět. Bývají tak trochu mimo realitu, jdou proti proudu a žijí ve vlastním světě, ale mají srdce na správném místě. Jejich symbolem je nevyzpytatelný a svobodomyslný králík.

Ryby mají nesmírně rozvinutou fantazii a dokáží svou nápaditostí odvést myšlenky od všedních starostí, i když občas svou „rybí“ bublinu nechtějí opustit. Jsou laskaví, citliví a lehce výstřední jako jejich duchovní zvíře delfín.

Kam dál?

Blíží se nejkrásnější superúplněk roku. Přináší zatmění Měsíce. Čeká nás velký zvrat osudu a skvělé nápady!

Tato 3 znamení jsou známá svou upřímností a pravdomluvností. Tito lidé neumí lhát!

Lidé narozeni v těchto čtyřech znameních zvěrokruhu chtějí stále více a neradi se dělí. Jsou největšími lakomci

Sami andělé si vyvolili toto znamení. Jste ta nejlepší a nejšťastnější bytost z celého zvěrokruhu

Pro jedno znamení zvěrokruhu bude tento měsíc obzvláště výjimečný. Andělé pošlou do života velkou příležitost, co změní Váš život

Další články