Kolik máte dětí ? Takovou karmu si nesete celý život !

2191
Sdílejte

0 dětí: Rozhodnutí nemít děti může být zvoleno z mnoha důvodů, včetně osobní volby, zdravotních omezení nebo okolností. Tito lidé mohou svůj čas a energii věnovat seberozvoji, kariéře, dobrovolnictví nebo péči o planetu. Karma spojená s touto volbou může být zaměřena na osobní růst a rozvoj, učení se být šťastný a plnění sebe sama bez tradiční rodinné struktury.

1 dítě: Mít jedno dítě může znamenat intenzivní zaměření na výchovu a rozvoj tohoto jediného potomka. Rodiče mohou prožívat hlubokou spojenost a zároveň se učit, jak vyvážit vlastní potřeby s potřebami svého dítěte. Karma zde může spočívat ve výuce a učení – předávání hodnot, učení se trpělivosti a nesebičnosti.

2 děti: Dvě děti často znamenají dynamickou rovnováhu mezi sourozeneckou láskou a rivalitou. Rodiče se učí spravedlnosti, rovné péči a zvládání konfliktů, zatímco děti se učí sdílení, kompromisu a sociálním dovednostem. Karma zde může být spojena s učením se o vztazích a sociální dynamice.

3 děti: S třemi dětmi se rodinný život stává ještě více rušným a plným výzev. Rodiče se musí stát mistry v organizaci a multitaskingu, zatímco se snaží věnovat individuální pozornost každému dítěti. Karma může být zaměřena na učení se, jak udržet rovnováhu a harmonii ve větší skupině.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články